Van Eycken
Onze nieuwe multipurpose profielenlaser is klaar voor service! Ontdek ons uitgebreid aanbod onder het expertisemenu.

Expertises

Leuningen

Structuren & bruggen

Voertuigkerende constructies

Geluidschermen

Montagewerken & transport

Metaalbewerking

Waarom Van Eycken

Van Eycken staat voor betrouwbare en efficiënte oplossingen. We grijpen altijd kansen voor optimalisatie en werken samen met onze klanten voor het beste resultaat. Met een eigen studie-, productie-, transport- en montageafdeling garanderen wij volledige controle en verantwoordelijkheid over het hele proces. Onze flexibiliteit onderscheidt ons in een wereld waar snelheid de nieuwe norm is.

Realisaties

Onze werkwijze

Van A tot Z, van prijsvraag tot oplevering, zijn wij een partner die actief met u meedenkt. U kunt altijd rekenen op onze professionele aanpak en uitgebreide vakkennis om uw staalprojecten in elke fase te ondersteunen. Met de meest recente technologieën en methodes werken we samen om uw ideeën en visie werkelijkheid te maken, waarbij we voortdurend streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Werken bij van eycken

Elke dag proberen we samen met ons team de veiligheid en efficiënt gebruik van het wegennetwerk in Belgie en Europa te garanderen en te verbeteren. Elke dag zoeken we samen naar nieuwe uitdagingen en oplossing om onze jaarlijkse doelstellingen te halen. Zin om er mee staalhard voor te gaan?  Ligt jou toekomst in een familiebedrijf dat gevoel heeft voor samenwerken, betrokkenheid en mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Contact

Hebt je vragen? Ben je geïnteresseerd? Neem contact op om meer te weten te komen over onze diensten en wat we voor jou kunnen betekenen. We horen graag van je!